Flaka provokon shumë në këtë paraqitje

Këngëtarja Flaka Krelani është e njohur për opeacionet plastike dhe ndryshimin që ka bërë në dukje.

Por në fotografinë e fundit e shpërndarë në Instagram do iu lë pa fjalë.

Me një make up të theksuar e shami në kokë ajo është paraqitur para pasqyes duke impresuar të gjithë.

Blluza me pika e shamia në kokë i kanë dhënë një dukje totalisht tjetër.