Projekti i filluar muaj më parë nga historiani dhe qytetari aktiv dhe njeherësh asambleisti i Vetëvendosjes Florent Hasani, sot po bëhet realitet, me vendosjen e shqiponjës në hyrje të qytetit të Podujeves, shkruan InfoKosova.

Vlenë të theksohet se financimi i këtij projekti gjigant u bë nga vet Florenti dhe familja e tijë.

Poashtu përkrahje të madhe të këtij projekti i dha edhe Muhamet Hasani./InfoKosova/

Shiko Fotot dhe Videon: