Foto e rrallë: Albin Kurti, Adem Demaçi dhe Haxhi Merxha

Një fo tografi e rrallë e kryetarit të LVV-së, Albin Kurti.

Lideri i LVV-së shihet me të ndje rin, veprimtarin e çështje kombëtare, Adem Demaçi si dhe ish-deputetin, Haxhi Merxha.