Rasim Thaci – Cima dhe Sinan Vllasaliu janë fytyra publike prej kohësh, shkruan “InfoKosova”.

Që të dy në punën e tyre janë treguar shumë të suksesshëm.

Madje dhe kanë arritë që të jenë kaq gjatë në skenën tonë artistike.

Nëpër paraqitjet e tyre kohën e fundit nuk kemi pas rast që t’i shohim bashkë, madje as që kemi menduar se ata kanë shoqëri mes vete.

Por një foto e publikuar së fundmi nga Cima, na e dëshmon se ata të dy janë miq të vjetër.

Foto supozohet të jetë realizuar vitet e 90-ta.

Dhe ja si dukeshin Rasimi e Sinani kur ishin më të ri./InfoKosova/