Fotografi ndër vite që vërtetojnë se Monika Lubonja është nga femrat më të bukura të artit shqiptar

Monika Lubonja është nga aktoret më të pëlqyera të teatrit dhe filmit shqiptar.

Krahas sukseseve me rolet e saj Monika konsiderohet edhe nga më të bukurat, e cila përkundër viteve vazhdon të konkurrojë me pamje dhe stil edhe vajzat e reja aktore.

Më poshtë ju sjellim disa fotografi ndër vite të Monikës.

Shiko fotot: