Fotografia e fundit që e bëri me nënën i emocionoi të gjithë

E gjen një mënyrë për të qenë afër nënës Nëse doni të ruani diçka, bëni atë një traditë.

Përdoruesja e Twitter-it @ nanatat07 dhe nëna e saj realizuan fotografi për vite me radhë, por fotoja e fundit i ka bërë të gjithë me lot.

Ajo tregoi se çdo fillim dhe fundvit shkollor ka realizuar fotografi me nënën, por nëna e saj nuk arriti të qëndrojë edhe për një foto të fundit me të bijën.

Megjithatë, vajza ka gjetur një mënyrë për ta realizuar traditën.

“Dje ishte dita ime e fundit e shkollës së mesme.

Për 4 vjet kam marrë fotografi me nënën time në ditët e mia të para dhe të fundit të shkollës.

Ajo nuk ishte në gjendje ta bënte atë për të fundit, por forca e saj më nxiti të qëndroja fortë gjatë kësaj kohe.

E gjithë puna ime e vështirë është për të!”, ka shkruar ajo në Twitter.

Ky postim ka shkaktuar emocione të shumta, kështu duke mbledhur mbi 558 mijë pëlqime dhe 113 mijë reagime për vetëm disa ditë.

“Faleminderit për të gjitha këto fjalë dhe mbështetje, kjo do të thotë shumë!”, vazhdoi vajza në një postim më vonë.

Shiko Fotot: