Nganjëherë bëjmë fotografitë më të mira kur më së paku e presim.

Një kombinim fatlum rrethanash, pak humor dhe pak kreativitet, nganjëherë del diçka më e mirë se sa Photoshop.

InfoKosova ka përzgjedhur më poshtë disa fotografi të cilat janë bërë në momentin e duhur.

Shikoni ato: