Frika nga tërmeti, burri në Durrës hedh gruan në tokë dhe ia fut vrapit

Tërmeti nuk ka burrëri.

Kjo shprehje i shkon më shumë për shtat zotërisë që sjellim në videon e mëposhtme.

Pamjet që shihni vijnë nga qyteti i Durrësit.

Lëkundjet e tokës i kanë kapur në market një çift, të cilët lanë pazarin në mes sapo filluan lëkundjet, ia fusin vrapit.

Por veprimi i mashkullit është ai që bën më shumë përshtypje…/Syri.net