Frika prej koronavirusit/ I moshuari del të bëjë pazar, në vend të maskës kishte bebelina

Pamje komike në këto ditë na vjinë nga Greqia, ku një tregtar ka filmuar një të moshuar i cili kishte dalë për të bërë pazar.

I moshuari me sa duket nuk ka pasur maskë dhe kishte vendosur që të improvizonte me bebelina fëmijësh, të cilën e kishte vendosur në kokë.

Në Greqi deri më tani janë shënuar 5 viktima për shkak të Koronavirusit.

I moshuari me sa duket nuk ka pasur maskë dhe kishte vendosur që të improvizonte me bebelina fëmijësh, të cilën e kishte vendosur në kokë.

Në Greqi deri më tani janë shënuar 5 viktima për shkak të Koronavirusit.