Fytyra tij është parë 226 milionë herë brenda vitit, e megjithatë nuk “kujtohet”!

Drew Scanlon nga Shtetet e Bashkuara, nuk është aktor ose këngëtar i famshëm, as nuk paraqitet në ndonjë emision televiziv, por fytyra tij është parë 226 milionë herë gjatë vitit që po e lëmë pas.

Megjithëse nuk ngjan shumë me dukjen në video, ai është njeriu që bën me sy në një GIF shumë të famshëm.

Mënyra se si ai mbylli sytë me mosbesim dhe i hutuar, është pëlqyer shumë dhe ka nisur të shpërndahet me shpejtësi.

Grimasa tij ishte filmuar derisa po e shikonte rrjedhën e një video-loje, kur për një moment mbeti i habitur.

Shiko Videon: