Gani Geci flet për luftën e tretë Botërore!

Ish deputeti i LDK-së nga Skenderaj, Gani Geci, nuk ka hezituar të flas edhe për teorit konspirative që janë hapur kohëve të fundit për luftën e tretë botërore!

Shikoni çfarë thotë për luftën e tretë botërore dhe për 40 mijë ushtarë që kanë ardhur në Evropë kohëve të fundit./InfoKosova/

Minuta 43-të e emisionit: