Gani Geci: Më mirë me armiq për Amerikë se në tren për në Moskë!

Ish-deputeti i LDK-së, Gani Geci në rrjetin e tij social Facebook ka komentuar sërish zhvillimet politike në vend.

Geci thotë se kur njeriu hipën në trenin e gabuar të gjitha stacionet janë gabim.

“Në trenin që shkonë për Washington, D.C. mund te ketë edhe armiqë të mijë por unë nuk mund te zbresë dhe të hypi në trenin që është duke shkua për në Mosk” shkruan Geci në Facebook.

Postimi i plotë:

Mos harroni se kur njeriu hypën në trenin e gabuar të gjitha stacionet janë gabim !!!
Në trenin që shkonë për Washington, D.C. mund te ketë edhe armiqë të mijë por unë nuk mund te zbresë dhe të hypi në trenin që është duke shkua për në Moske

https://www.facebook.com/permalink.php?story_fbid=3123543337657475&id=547331271945374