Ganimete Jashanica, edhe nuse edhe vjehërr

Të gjithë e njohin këngëtaren Ganimete Jashanica, e cila është në skenë prej vitesh.

Ganimete Jashanica ka kënduar muzikë popullore, por edhe këngë të lehta, të cilat janë hite.

Ajo, njihet edhe për karakterin e ëmbël, të folurën e sinqertë dhe pamjen e saj prej një gruaje zonjë.

Ganimetja është bërë vjehërr, ama shpesh duket si nuse, si në këtë rast./Kosovarja/