Gazetari i njohur kosovar nga sot në karantinë

Virusi Coviz-19 është tema kyçe që po i preokupon të gjithë njerëzit këto ditë.

Duke u koncentruar që të jemi sa më të sigurt dhe të mbrohemi, prapë se prapë ekziston frika se çfarë do të ndodh në Kosovë me këtë situatë.

Gjendjen e njëjtë po e përjeton edhe gazetari i njohur Resul Sinani.

Ai përmes një postimi në facebook ka bërë të ditur që nga sot ndodhet në karantinë, që të jetë më i sigurt drejt mbrojtjes së koronavirusit.

Kujtojmë, në Kosovë nuk ka ende ndonjë rast mirëpo e gjithë kjo panik është shkak i përkujdesjes maksimale të personave. /Kosovarja/