Gazetarja e njohur reagon e shokuar për rastin e Alvisës: ‘Turp i madh’

Gazetarja Aulona Musta ka bërë një reagim publik për historinë e Alvisës që trazoi rrjetin mbrëmë, ajo është shprehur e shokuar nga çfarë ka parë dhe qasja.

Sipas saj, Alvisa është një prej “90% të grave shqiptare që kanë përjetuar dhu.në, shantazh e kër.cënime”.

Aulona ka kritikuar mes tjerash të gjithë ata që kanë ngritur gishtin drejt Alvisës.

Reagimin e saj të plotë mbi përshtypjet e episodit aspak të lehtë të “Përputhen”, mund ta lexoni të plotë në vijim.