Keni kaluar vite duke studiuar, duke mësuar përmendësh dhe duke marrë analiza për të provuar se i kuptoni disa nga funksionet më themelore në botë, shkruan InfoKosova.

Ju keni humbur shfaqje televizive, netë me miqtë tuaj, dhe sesionet e kërcimit të lojërave – dhe për çfarë?

Për një numër të madh “faktesh” që nuk ishin as në distancë, kjo është ajo.

Këto janë disa nga gënjeshtrat më të mëdha që keni mësuar në shkollë …/InfoKosova/

Shiko Videon: