Genta dhe i dashuri pushime përrallore së bashku

Për një kohë të shkurtër kanë arritur të jenë ndër çiftet më të komentuar të showbizit vendor.

Duke jetuar një jetë tejet luksoze, ata nuk i fshehin momentet e bukura që i kalojnë bashkë por që në çdo lëvizje ata bëjnë edhe postime të shumta për ndjekësit e tyre.

Edhe gjatë kohës së pandemisë i kemi parë duke shëtitur nëpër vende të ndryshme duke mos pasur frikë aspak nga shpërndarja e virusit.

Kësaj radhe ata ndan një moment vetëm me robdishan duke u kënaqur në një ambient përrallorë.

Genta duket se po jeton në qiellin e shtatë nga lumturia e më së miri vërehet kjo lumturi në këtë video./Kosovarja/

https://www.facebook.com/kosovarjavideo/videos/202365514271552/