Genta Ismaili rregullon flokët me një stil interesant

Këngëtarja e njohur Genta Ismajli është ndër emrat më të komentuar në mediat rozë.

Ajo në të shumtën e rasteve merr vëmendje për stilin e veçantë, duke kaluar gjithmonë në lajm.

Këtë herë, me një rregullim të flokëve Genta duket tejet e veçantë dhe e dalluar.

Theksojmë, ajo po vazhdon të mbetët si një ndër çfitet më të dalluara me të dashurin turk.