Genta Ismailit i shkruhet në sy emri i turkut

Ylli i muzikës, këngëtarja e famshme Genta Ismaili, po përpiqet ta pozicionoj më mirë vetën në skenën muzikore.

Genta, në projektet e fundit po duket mjaft bukur, e gjithashtu shumë shtrenjtë.

Siç dihet, Genta është në lidhje me miliarderin turk, me të cilin është e pa ndarë dhe shihet thuajse kudo, shkruan “Kosovarja”.

Në këtë foto, ku këngëtarja po shkëlqen, në sytë e saj sikur shkruhet emri i të fejuarit, pranë të cilit ajo po shkëlqen nga lumturia.