Genta me të dashurin i kthehen palestrës

Genta ka pos tuar imazhe nga palestra.

Kohët e fundit, duket se Genta Ismajli ka shtuar peshë, madje qarkulluan thashetheme se ajo është shtat zënë.

Por, tashmë këngëtarja është e vendosur për t’i larguar kilet e tepërta, ngase po ushtron vazhdimisht në palestër.

Së fundi, ajo pu blikoi disa imazhe duke ushtruar në palestër, në të cilat shfa.qet pranë të dashurit të saj.

E gjithë kjo vjen pak ditë pasi dyshja shijuan pushimet në Zvicër, nga ku nuk munguan imazhet dhe videot e shumta në jaht.