Gërvalla: “E vetmja kandidate legjitime për kryeministër nga LDK është Vjosa Osmani”

Donika Gërvalla, vajza e heroit Jusuf Gërvalla, përmes një postimi të bërë në Facebook, ka thënë se e vetmja kandidate legjitime për kryeministër nga LDK-ja deri në zgjedhjet e ardhshme është Vjosa Osmani.

Ajo tutje thotë se legjitimitetin për kryeministër, nuk e jep iza e Hashim Thaçit por vota e sovranit.

Ky është postimi i plotë:

Mashtrim!

E VETMJA kandidate legjitime për kryeministër nga LDK-ja deri në zgjedhjet e ardhshme është Dr. Vjosa Osmani.

Vetëm ajo e ka marrë nga kjo parti besimin qytetar në zgjedhjet e kaluara.

Askush tjetër! Të tjerët janë manipulim vote dhe rrënim besimi.

Legjitimitetin për KM nuk e jep iza e Hashim Thaçit por vota e sovranit.

Organizoni zgjedhje të reja, kandidoni dikë tjetër dhe nëse i merr votat, le të bëhet kryeministër.

Deri atëherë ulni kokën dhe punoni që të mund të riktheni pak nga besimi që e keni humbur.

Nuk latë koalicion joparimor pa bërë në dëm të qytetarëve dhe të LDK-së.

Tash edhe me Coronën.

Demokracia pazar nuk është dhe as ne dele që t’i hamë këto marrëzi.