Getoar Selimi heq vetullat

Konsiderohet “babai” i repit shqiptar dhe pjesa më e madhe e këngëve të tij janë hite apsolute.

Getoar Selimi pas një pauze të konsiderueshme, sapo është kthyer me këngën e re në bashkëpunim me Majk.

Gjatë kësaj periudhe heshtjeje, stili i reperit paska pësuar një ndryshim mjaftë drastik.

Frizura e tij duket ndryshe dhe jo vetëm.

Siç mund ta vëreni në këtë foto, vetullat e Getot janë dukshëm më të holla, e do të thotë se i ka hequr.

A po duket më mirë?/kosovarja