Reperi shqiptar, Getoar Selimi, përkundër suksesit dhe famës i qëndron besnik një brendi të cigares.

Ai është parë në festimin e ditëlindjes së fundit tejet në disponim, duke mos rreshtur së publikuari fotografi të ndryshme.

Por, ajo që u ka lënë përshtypje fansave në rrjetet sociale është brendi i cigares që Geti e konsumon, e që është një prej më të lirëve në treg.

Duket se Geti përkundër situatës së mirë financiare me shumë koncerte dhe të ardhura nuk ka ndryshuar brendin duke i qëndruar besnik cigares që ai e preferon.