Gëzimja edhe e veshur në dimija pozon me stila

Gëzime Hamzaj është një ndër nuset që qëndron e zonja në shumë aspekte.

Pasi që ka një paraqitje gjithmonë të bukur, ajo duket perfekte në secilin imazh që publikon, shkruan “Kosovarja”.

Në një fotografi të fundit që shihet e veshur në tradicionale, ajo edhe në këtë gjendje duket bukur dhe merr vëmendje me pozat e realizuara.

Po ashtu, është edhe rregullimi që ka bërë në flokë dhe fytyrë reja e Remzies, ju pëlqen se si duket?