Gëzimja poston foton më të bukur me vajzën e bashkëshortin

Reja e Remzie Osmanit postoi foton më të bukur familjare.

Bashkë me vajzën e bashkëshortin ata po duken familje mjaft e lumtur dhe e bukur.

Sigurisht Gëzimja poston shpesh foto të tilla ku nuk i përjashton as kunatën e vjehrrit.

Fotot e saj padyshim pëlqehen në masë të madhe andaj edhe ajo sigurohet që ti mbaj me foto të freskëta përcjellësit./Infokosova/