Gëzimja pozon si nuse në shtëpi

Gëzimja dallohet çdo herë me stilin e saj të veçantë.

Ajo për ndjekësit pozon në mënyra të ndryshme, ku gjithmonë shkëlqen.

Edhe këtë herë, derisa shkrep një fotografi në ambientin e shtëpisë, vëmendje merr fustani dhe rregullimi që ka bërë nusja e Remzijes.

Veprim ky që do ta kënaqë atë, ku Gëzimja shumë herë e dëshmon që është nuse merkalike./Kosovarja/