Gëzimja shfaqet më e shëndoshë se kurrë më parë

Edhe Gëzimja është njëra prej nuseve të shumëpërfolura të estradës.

Falë vjehrres së saj Remzies, edhe kjo si shumë nuse tjera është vënë tash e sa kohë në top qendër të vëmendjes, shkruan “Kosovarja”.

Kur bëhet fjalë për të, publiku menjëherë shpreh interesimin për ti kuptuar më të rejat prej saj.

Tani që është shtatëzënë publiku thuajse ka kthyer veshë e sy nga Gëzimja.

E gjatë kësaj periudhe si shumë femra tjera edhe Gëzimja ka pësuar ndryshime të mëdha.

Ajo është shëndoshur shumë dhe barku ka filluar ti rritet akoma më shumë, por e veçanta e saj është se ajo veç po zbukurohet.

Ndoshta nuk do ishte keq sikur të rrinte kështu pak më e shëndoshë edhe pas lindjes./Kosovarja/.