Gili ia kalon edhe Taynes me këtë foto

Gili po tregon gjithë nuri, bukuri e vetëbesim në të gjitha intervistat dhe prezantimet skenike të kohëve të fundit.

Gili ka pasur një mori paraqitjesh në projektin festiv të produksionit “Xixa Music”, ku ka kënduar përkrah shumë kolegëve të saj.

Gili e ka transformuar pamjen e saj të jashtme dhe po shkëlqen.

Me humbjen e peshës, këngëtarja po ngjanë shumë më e re.

Në këtë video, Gili po shkëlqen.

Me e re e më e bukur se Tayna, po jo?/kosovarja