Gili pasi u vë vjehrrë, nuk i lyen më flokët

Vjehërr apo gjyshe, ajo do të mbetet përgjithmonë ikona e muzikës moderne, sharmit dhe ëmbëlsisë.

Sado që vitet ikin, këngëtarja e hitit “Xixëllonja” mbetet e freskët dhe e pëlqyer nga të gjitha gjeneratat.

Ndoshta është ndër këngëtaret e vetme të viteve 80-90-të që e dëgjojnë dhe e duan edhe më të rinjët, shkruan “Kosovarja”.

Së fundi Gili është bërë vjehërr, pasi e ka fejuar djalin, e pas fejeses së djalit Gili po shihet me një ngjyrë tjetër flokësh, madje pikasen edhe ca të thinjura.