Gili si në kohën e nusërisë me këtë fustan të bukur

Gili është një këngëtare që gjithmonë merr vëmendje me pozat e veçanta që bën.

Ajo duke qenë e afërt me publikun, shumë herë është pjesë e lajmeve rozë, shkruan “Kosovarja”.

Pasi që ka një përkujdesje të madhe për vetën, këngëtarja shumë herë tërheqë vëmendje dhe duket perfekte.

Edhe në këtë foto të fundit, me fustanin e bukur ajo duket perfekte si në rininë e saj.