Gilit as grimi nuk ia mbulon rrudhat që iu kanë shfaqur në fytyrë

Gili mbetet një këngëtare e dalluar në shumë aspekte.

Pasi që njihet si një femër e zonja si në karrierë ashtu edhe në jetën private, ajo qëndron edhe shpesh pjesë e lajmeve rozë, shkruan “Kosovarja”.

Duke u shfaqur gjithmonë në top formë dhe e veçantë, shihet që Gili kësaj herë duket më ndryshe duke ia shfaqur paksa rrudhat edhe pse është e grimosur në mënyrë të duhur, edhe në këtë gjendje ajo duket bukur dhe një zonjë e rëndë.

Theksojmë, ditë më parë këngëtarja ka fejuar djalin.