Shpesh herë keni dëgjuar se në se e prekni një femër në pikën G do arrini ta tërboni.

Por është një pjesë tjetër, të cilën mjeku Yvonne e ka emëruar si pika A.

Ajo gjendet thellë në vaginë, vetëm pak centimetra pas pikës G, midis grykës së mitrës dhe fshikës së urinës.

Pika A përbëhet nga indet shumë të ndjeshme, të cilat lagen kur stimulohen, andaj stimulimi i kësaj pike ka shumë rëndësi për femrat të cilat kanë probleme të përkohshme apo të përhershme me thatësinë e vagjinës”, është shprehur më tej mjekja Ava Cadell gjatë një konference.

Nëse do e prekni partneren tuaj vetëkërnaqja e saj do të zgjasë 20 sekonda më shumë nga orgazma e zakonshme.

Gjithmonë në se arrini ta gjeni, por bëni durim gjithçka është e mundur kanë thënë dy mjekët.