Meshkujt mendojnë se dinë gjithçka rreth marrëdhënieve me një femër, por në fakt një studim britanik tregon të kundërtën.

Studimi në fjala ka arritur në përfundimin se meshkujt nuk e njohin aq sa duhet trupin e femrës.

Së pari meshkujt nuk e dinë se organi gjenital i femrës mund të lëvizë.

Por si është e mundur kjo?!

Mjekët tregojnë se prolapsi, i cili është një pjesë e organit gjenital femëror që ndodhet brenda mitrës është i lëvizshëm.

Ata gjithashtu nuk e dinë se organi gjenital femëror pastron vetë veten.

Pas menstruacioneve organi femëror pastron veten duke nxjerrë pjesën e papastër jashtë dhe këtë gjë në fakt ajo e bën këtë gjatë gjithë ciklit mujor të një gruaje.

Si dhe gjatë kohës që një femër kryen marrëdhënie organi mashkullor i femrave zmadhohet.

Kjo për shkakun se muskujt e organit gjenital femëror hapen gjatë kohës që një femër kryen marrëdhënie, por vetëm nëse mashkulli “arrin të tregohet i zoti”.

Dhe gjëja e fundit, por më e rëndësishmja që meshkujt nuk dinë është se nuk është pika G ajo që i tërbon femrat, por një pjesë tjetër e cila është e njohur si pika A.