Gjatë lëshimit në tobogan u goditën keq nga një tjetër

Në një park lojërash në Meksikë, dy vizitore kishin ngecur në mes të një tobogani dhe nuk mund të rrëshqisnin më poshtë.

Por, ato u goditën keq kur u përplas në to një tjetër, që po lëvizte me shpejtësi të lartë.

Nuk bëhet e ditur nëse ato kanë pësuar ndonjë lëndim serioz, apo çfarë gjendje kanë pas këtij rasti./InfoKosova/

Për më shumë shiko videon më poshtë:

https://www.facebook.com/uniladmag/videos/2869163459773361/