Web Analytics

Gjatë përformances në koncert Melindës i ndodh e papritura

Melinda Ademi ka performuar në një nga clubet e Tiranës.

Teksa po këndonte në një moment asaj i është ngritur fustani dhe i ka zbuluar pjesët intime.

Menjëherë ajo ka reaguar teksa e ka ulur.

Ndiqeni pamjet për më shumë.

Shiko videon:

Nga rubrika