Gjenda e Afronës pas ndarjes nga Blero

Blero dhe Afrona kanë ndarë rrugët duke mos dhënë shumë detaje për ndjekësit e tyre.

Dyshja nuk ndalen me momente të shumta për ndjekësit, duke vazhduar jetën në mënyrën më të mirë dhe mos e shprehur fare ndjesinë pas ndarjes nga njëri tjetri.

Është Afrona ajo e cila ka publikuar një imazh, e që duket mjaft bukur.

Për më shumë, binduni./Kosovarja/