Gjendja e Jashtëzakonshme e COVID, ndryshe nga ajo e luftës

Në rast se vazhdon rritja e numrit të të infektuarve nuk përjashtohet mundësia e shpalljes së Gjendjes së Jashtëzakonshme.

Por, ekspertët e sigurisë thonë se ajo nuk do të jetë e njejtë me shtetrrethimet e viteve të ’80 dhe ’90-ta, njofton Klan Kosova

Kronikë e gazetares Ardiana Thaçi.