Gjendja e të infektuarve me koronavirus në Spitalin e Pejës, 6 në gjendje të rëndë

Në Spitalin e Përgjithshëm në Pejë ak tualisht po trajtohen 70 pacientë me COVID-19.

Prej tyre 59 janë të infektuar me koronavirus, ndërsa 11 pacientë janë në pritje të rezultateve.

Nga pacientët e shtrirë, 20 janë në oksigjenoterapi, 6 pacientë janë në gjendje më të rëndë, ndërsa pacientët e tjerë janë në gjendje stabile.

Nga personeli i Spitalit 5 mjekë, 7 infermierë dhe 2 bioinxhinjer janë të infektuar me koronavirus.

Gjatë 24 orët e fundit në Spitalin e Përgjithshëm në Pejë, janë kryer 9 lindje, 6 prej tyre kanë qenë normale dhe 3 me pre rje ceza riane.

186 pacientë kanë marrë trajtim emergjent shëndetësorë.

Nga këta 22 pacientë janë shtr irë për trajtim të mëtutjeshëm.

Gjatë 27 orëve të fundit në Spitalin e Përgjithshëm në Pejë janë kryer 8 operacione, ndërsa 213 pacientë kanë kryer analiza, që në total kanë bërë 2,752 analiza.