Gjendje e rëndë në Serbi: Veturat dhe shtëpitë ecin vet në ujë, disa persona të lënduar

Për shkak të reshjeve të mëdha, niveli i lumenjve në Serbinë perëndimore po rritet.

Shteti ka shpallur gjendje e jashtëzakonshme në shtatë komuna.

Uji po merr gjithçka me vete, derisa raportohet edhe për njerëz të lënduar.

Më poshtë keni pamje nga vërshimet në Serbi.

Shiko Videot: