Gjeniale: Kështu kujdesen baballarët për fëmijët e tyre në mungesë të nënës

Ta qetësosh dhe mbash fëmijën me një vend nuk është e lehtë, sidomos kur ke shumë gjëra për të bërë gjatë ditës.

Të sigurohesh se ata nuk po lëndohen ose nuk po e rrezikojnë veten e tyre është sigurisht brenga më e madhe e të gjithë prindërve.

Disa baballarë janë duke i shpërndarë në Instagram metodat e tyre unike të kujdesit ndaj fëmijëve, që padyshim heqin gjithë stresin e përkujdesjes.

Trendi nën hashtagun #dadhacks po i shfaq të gjithë baballarët nga e gjithë bota me idetë e tyre kreative për t’u siguruar që fëmijët janë të sigurt dhe mirë.

Shikoni disa nga fotot që ata i kanë publikuar: