A nuk do të ishte thjesht e mrekullueshme sikur dashuria spontane në jetën reale do të ishte po aq e mirë sa në filma?

Imagjinoni një jetë ku problemet e jetës së përditshme dhe stresi janë inekzistente dhe dy të dashuruar ta kenë mendjen vetëm për dashurinë, e pakuptuar në çdo moment të ditës përfundojnë në krevat !

Për të mos harruar që të dy janë të larë të parfumosur e femra me veshje intime sikur të kishte dalë nga butiku.

Ehh këto skena mund t’ju kujtojnë fillimet e lidhjes pasi pas disa vitesh dashuria është si e progamuar!

Më poshtë do të lexoni 10 gjërat që bëjnë femrat para aktit, por zor se i pranojnë.

1. Depilohen disa orë para seksit

Kur të merr rutina e të përditshmes, të mbetet gjithnjë e më pak kohë për vetem (gjë që nuk duhet të ndodhë) dhe përfundon duke u depiluar kur të duhet të veshësh ndonjë fund.

Mund të ndiheni rehat me veten, por shumë femra pranojnë që shumë pak përpara seksit depilohen vetëm për të mos u bërë njësh me partnerin nësë kanë disa javë pa u depiluar.

2. Depilimi i minutës së fundit në të thatë

Të gjitha e kanë bërë !!

Kap briskun e parë që të del dhe në të thatë shkurto qimet që rriten prej javësh !

3. Një inspektim aty poshtë

Një kontroll i vogël para është rutina e të gjitha femrave !

Ndonëse e dini që asgjë e pazakontë nuk do të ndodhë, më tepër është si një veprim i pavullnetshëm

4. Urinimi

Përpara se të hidheni në krevat sigurohuni që fshikëza juaj është e zbrazët.

5. Ushqimi

Kur e di që në mbrëmje nuk do të kthesh anën dhe thjesht do flesh, kujdesesh se çfarë ha!

Shmangni çdo ushiqm që mund t’ju shkaktojë gazra, fryrje barku apo aromë të paknëdshme goje

6. Dushi apo parfumosja e momentin të fundit

Kur nuk ndihesh e freskët dhe nuk ke kohë për një dush të shpejtë, e dime që parfumoseni nga flokët tek këmbët dhe pse nuk e pranoni.