Gjiko shkon në Itali, publikon foto të “frikshme” nga aeroporti i boshatisur

Pavarësisht rre zi.kut nga përhapja e koronavirusit, Gjiko ka udhëtuar drejt Italisë.

Ai ka publikuar pamje të “frikshme” nga aeroporti i Milanos, i cili shihet i boshatisur.

Këngëtari atje shihet se nuk ka marrë asnjë masë për tu mbrojtur nga koronavirusi, virus ky nga i cili deri më tani kanë humbur jetën 7 persona në Itali dhe qindra raportohen të infektuar.