Gjilan/Ik nga reparti i psikiatrisë dhe tenton t’i sumojë familjarët

Për veprën pen.ale Dhunë në Familje, një person është arr.es.tuar në Gjilan.

Policia e Kosovës në raportin 24 orësh, bën të ditur se i njëjti, kishte ikur nga reparti i psikiatrisë ku ishte duke u trajtuar dhe ka shkuar në shtëpi duke sul.muar dhe kan.osur, familjarët.

Gjilan 01.03.2020 – 17:00.

Është arr.es.tuar i dyshuari mashkull K/Shqiptar i cili kishte tentuar ta sul.moj motrën e tij dhe kishte kan.osë vëllain e tij vik.timën mashkull K/Shqiptar.

I dyshuari dyshohet se ka probleme psikike i cili kishte ikur nga reparti i psikiatrisë ku kishte qenë duke u trajtuar”.

Ndryshe, i dyshuari me vendim të prokurorit është dërguar në mbajtje për 48 orë./Indeksonline