Gjithë sytë te gjoksi i Uindit

Uindi Haxhia është një nga emrat që përbën lajm veç për faktin se është motra e Encës.

Ajo është shumë aktive në Instagram dhe nga atje ka publikuar një imazh të ‘zjarrtë’.

Edhe pse u mundua që vëmendjen në këtë foto ta çoj te floku i ngritur që sipas Uindit ishte për “t’ia kapur 3G-në më mirë”, prapë se prapë, vëmendje mori gjoksi që ajo e “harroi” jashtë.

Si do që të jetë, edhe kësaj radhe përdoruesja e Instagramit duket seksi.