Gjuriq shprehet ashpër për njohjen e Kosovës: Hoti mund vetëm ta ëndërrojë atë

Drejtori i të ashtuquajturës zyrë për Kosovë në Qeverinë e Serbisë, Marko Gjuriq ka thënë se kryeministri i Kosovës, Avdullah Hoti, me qëllim po e mashtron publikun.

Sipas Gjuriqit, Hoti po e mashtron publikon vendas para së gjithash, por edhe atë ndërkombëtar.

Sipas tij në Bruksel jo vetëm të enjten, por asnjëherë nuk do të flitet për marrëveshje për njohje të pavarësisë së Kosovës.

“Hoti për njohje të pavarësisë së Kosovës mund vetëm të ëndërrojë.

Çdo ditë është më larg prej saj.

Ai dhe Isa Mustafa mund ta njohin vetëm njëri-tjetrin”, ka thënë Gjuriq përmes një deklarate, raporton “b92.net” të hënën.