Gjyle Qollaku në vitin 1999 përjetoj dhimbjen e madhe të dashurisë

Të gjithë e njohin këngëtaren kaqurelse Gjyle Qollaku, por pak kush di ndonjë gjë për jetën e saj jashtë muzikës e skenës.

Kush është, nga është, cila është jeta e saj?

Gjyle Qollaku është një kengetare shqiptare e muzikes popullore, pop etj.

Nëse nuk e keni ditur, Gjylja ka lindur në Maqedoni ku dhe e kreu shkollimin e fillor dhe të mesëm në qytetin e Shkupit.

Ka kohë që këngëtarja jeton në Austri bashkë me të shoqin dhe djalin e tyre të vetëm.

Në rrethe të ndryshme, thuhet se Gjylja së fundi nuk është e interesuar për muzikë dhe projekte të reja, pasi ajo po e shijon në maksimum jetën familjare.

E, se do të kthehet, kjo nuk ka dyshim.

Ndryshe, Qollaku, u identifikua mirë në muzikë me albumin me titull “Dhimbje Dashurie” që u publikua në vitin 1999, album ky me përmbajtje të mirë, i cili asaj kohe e aktualizoj mjaftë këngëtaren nga Maqedonia./Kosovarja/