Gjyste Vulaj kujton datat e koncerteve: Këtë vit e lirë, pa para, por pa stres

Gjyste Vulaj edhe pse jo aktive në muzikë, po e shijon këtë kohë me familje.

Si çdo artist, Gjyste Vulaj çdo vit këtë periudhë e ka pasur të ngarkuar me koncerte të shumta.

Këngëtarja ka publikuar një listë të datave që i kishte vite më parë, ku ishte e mbushur përplot me koncerte.

Ajo thotë se këtë vit është e lirë, nuk fiton para, por ka kohë të relaksohet dhe nuk ka pse të stresohet, andaj vlerëson se është më mirë të kemi shëndetin.

“Keshtu cdo sezon veror ama ket vit e lirë, relaks, pa para, por pa stres.

Është në rregull, vec tkem shendetin. Puthje per te gjith juve”, ka shkruar Gjystja.