Gold Ag: Në xhami, dije se edukohet fëmija yt që nesër mos të braktisë ty

Gold AG ka ardhur me reagim lidhur me xhaminë.

Në kryeqytet dje është mbajtur një protestë kun dër ndërtimit të xhamisë së madhe.

Një numër i vogël protestuesish kishin dalur për të kun dërshtuar ndërtimin e xhamisë në sheshin “Skënderbeu”.

Lidhur me këtë ka pasur reagime të shumta dhe nuk ka munguar as ai i Gold AG.

“Nëse thu duam shkollë e nuk duam xhami.

Dije se aty edukohet fëmija yt që nesër mos të bra ktisë ty.

Nëse thu dua spital e jo xhamia të marohet.

Dije se xhamia është vendi ku zemra shërohet.

Nëse kërkon fabrikë e xhaminë se des.he kurrë.

Dije që xhamia është fabrika që mashkullin e bën burrë”, u shpreh Goldi pranë një postimi në llogarinë e tij në Facebook.

https://www.facebook.com/gold.ag/posts/10157794435929751