Gold AG shkon sërish në Arabi, emocionon të gjithë me këto fjalë direkt nga Qabja

Arian Agushi ka shkuar sërish në Qabe, vend i shenjtë për myslimanët anë e mbanë botës, shkruan “InfoKosova”.

Gold AG ka shkuar në Umra, vizitë e cila bëhet jashtë kohës së haxhit, dhe nga atje ai po na sjell pamje të bukura.

Në fotografinë e fundit që Goldi e ka hedh në instagram, shihet se është pikërisht në mes të Qabesë dhe ka emocionuar me këto fjalë drejtuar Zotit: “Ti ke shumë rob tjerë përveç meje,
A unë s’kam Zot tjetër përpos teje.”./InfoKosova/