Web Analytics

Graciano nervozon Romeon: “Në krahun tënd Heidi më tha më eksitove”, ‘çartet’ banori

Botuar nga: InfoKosova

Balerini Graciano Tagani sot i është vërsulur ashpër Heidi Bacit.

Teksa debatonin ka ndërhyrë Romeo Veshaj, ndërsa balerini i tha: “Për mua nuk është normale që të kesh burrin në krahë dhe t’i thuash tjetrit më eksitove.”

Graciano: Mbaje burrin kur të duhet.

Mbaje që të të mbulojë situatat

Romeo: Po ik o gjokand se na i hape trutë që në mëngjes.

Graciano: Po për respekt dhe për ta njohur, për të pasur sadopak dashuri nuk e mban burrin.

Ti kujton se të shpëton burri në këtë situatë?

Romeo: O gjikand merru me burra.

Graciano: Romeo, mos ndërhyj fare.

Për mua nuk është normale që të kesh burrin në krahë dhe t’i thuash tjetrit më eksitove.

Romeo: Unë këtu në mes dhe ti ma përmed.

Graciano: Si ndihesh kur gruaja i bën këto gjeste?

Romeo: Po lëre tani dhe mos prek aty.

Keni debatet tuaja, paqartësitë tuaja dhe u sqaruat.

Graciano: Ti je skuthe e nivelit të lartë.

Pse kujton se i shpëton ë? Kujton se mund të tallesh ti me mua? Unë kam respekt për veten time.

Romeo: O Graciano mos i hap këto debate.

Graciano: Ti s’dije se ku ishe në fillim.

Fillove me Alfion, pastaj Fatjonin.

Romeo: A je normal more? Çfarë thua? Unë këtu në krahë dhe ti më përmed djemtë e tjerë.

Graciano: Në krahun tënd më thotë mua më eksitove.

Mua më vjen keq për ty.

Janë gjëra që i ka bërë, nuk po i shpik.

Shiko videon:

Të FUNDIT